Rivieraklubbens Integritetspolicy

Rivieraklubben värnar om din personliga integritet och hanterar personuppgifter i enlighet med rådande personuppgiftslagar. För att du ska känna dig trygg med hur vi på Rivieraklubben behandlar dina personuppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller. 
 
Dina personuppgifter förvaras i lösenordsskyddade system som endast Rivieraklubben har tillgång till. Dessa uppgifter används uteslutande för klubbens verksamhet (utskick av Rivieranytt, Nyhetsbrev om våra aktiviteter, fakturor, medlemsmatrikel m.m.). Inga personuppgifter sparas i andra syften. 
 
Vi sparar endast den information som du själv har angett och godkänt i Rivieraklubbens medlemsregister samt uppgifter om till vilka aktiviteter du är anmäld och vilka betalningar du gjort. För den som tecknar en försäkring finns även information som kan krävas för att teckna respektive försäkring (t.ex. Sécurité Sociale nummer).
 
Du har fått personliga inloggningsuppgifter till medlemsregistret och kan själv ändra dina uppgifter eller ta bort den information som inte krävs för medlemskapet. Detta gör du under hemsidans rubriker Mina sidor och ändra medlemsuppgifter: http://www.rivieraklubben.com/index.php/aendra-medlemsuppgifter
 
Har du frågor om behandlingen av dina uppgifter eller skulle notera en personuppgiftsincident, ber vi dig kontakta oss omgående, så att vi eventuellt kan rapportera oegentligheter till den franska tillsynsmyndigheten CNIL (Commission nationale de l'informatique et des libertés).

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap i Rivieraklubben och begära att bli raderad från medlemsregistret.
 
Vid oklarheter går det bra att maila oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Via EU:s hemsida kan du läsa mer om reglerna i dataskyddsförordningen (GDPR):
https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform_sv


Vänliga hälsningar
Kansliet