Riviera Business

En mötesplats för yrkesverksamma i sydöstra Frankrike.

Vill du vara med?

Riviera Business är Rivieraklubbens mötesplats för yrkesverksamma i sydöstra Frankrike. En plattform för att kunna utbyta erfarenheter och ett nätverk som inspirerar med inbjudna gäster som delar med sig av sina kunskaper och upplevelser.

Rivieran lockar många svenskar och inte bara de som har slutat att arbeta. Trenden är att färre skriver sig i Frankrike, medan det blir allt vanligare att yngre personer köper bostad. I många fall som sekundärboende. Rivieran är också intressant för personer som driver företag och den attraherar människor som vill skapa en mer dynamisk livssituation. Den fysiska arbetsplatsen behöver inte vara stationär. Digitaliseringen och globaliseringen öppnar ständigt möjligheter för människor att arbeta på distans. Syftet med Riviera Business är att stödja och underlätta för yrkesverksamma medlemmar och företagare att utöka sina nätverk, utvecklas i sina yrkesroller och/eller att skapa nya affärsmöjligheter. 

 

Riviera Business är till för dig som är eller har för avsikt att bli yrkesverksam här i södra Frankrike. Vi erbjuder:

  • Möjlighet att komma i kontakt med andra som arbetar här.
  • Föredrag och studiebesök med professionell anknytning.
  • Stöd i att hitta korrekt och uppdaterad information som hjälper dig i din verksamhet.
  • Möjlighet att utbyta erfarenheter och kontakter med andra i liknande situation.

 

För att få våra nyhetsbrev och inbjudningar till föredrag och studiebesök, skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Riviera Business sker i samarbete med Sveriges Konsulat i Nice.

 

Information till företagare

På regeringens hemsida: www.economie.gouv.fr finns mycket information. Man kan registrera sig för deras nyhetsbrev som kommer varje vecka.

Klicka här för att se aktuella aktiviteter i Agendan

 

Riviera Business resursbank 

Till resursbanken kan den som vill skicka in en kort presentation av sig, sin nuvarande eller framtida verksamhet. Dokumentet kommer att delas och syftet är att hjälpa alla yrkesverksamma att knyta nya kontakter och hitta diskussions eller affärspartners - allt efter behov.

 

Artiklar från Rivieranytt: