Denna sida använder cookies. Klicka på knappen för att se hur vi hanterar dessa på Rivieraklubben.com

Rivieranytt

Rivieraklubbens medlemstidning, Rivieranytt, kommer ut fem gånger om året. En oumbärlig informationskälla och en hjälp i det vardagliga livet i södra Frankrike. En informationskanal som håller medlemmarna uppdaterade om vad som händer i vårt sydliga hörn av Frankrike.
I Rivieranytt presenteras det som är aktuellt både när det gäller klubbens aktiviteter och det franska samhället. Tidningen informerar om praktiska frågor om hur det franska systemet fungerar, behandlar nyheter på skatteområdet, försäkringar, lagar och andra bestämmelser och politiska beslut som påverkar medlemmarna. Intressanta artiklar, reportage och kåserier om händelser inom kultur, sport, mat/vin och resor och spännande företeelser i Frankrike.

Har du en tjänst eller produkt att erbjuda? Att annonsera i Rivieranytt är ett effektivt sätt att nå en köpstark målgrupp. Rivieranytt är för många lokala företag, butiker och affärsidkare och en viktig kanal för marknadsföring.
Har du en förmån som kan locka våra medlemmar? Du kan nå våra drygt 3 150 medlemmar med en annons via Rivieranytt, Rivierakontakt och på klubbens hemsida, www.rivieraklubben.com 

Priser och annonspaket hittar du här.
Annonsansvarig
Jessica Holmertz
06 59 74 46 95 – 04 92 13 15 34
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Attachments:
Download this file (AnnonsPrisLista2019-FR kopia.pdf)Annonspriser 2019 (FR)[ ]1389 kB
Download this file (AnnonsPrisLista2019-SV kopia 2.pdf)Annonspriser 2019 (SV)[ ]1385 kB