Denna sida använder cookies. Klicka på knappen för att se hur vi hanterar dessa på Rivieraklubben.com

Alla Kategorier Månad Vecka Sök

2647 Vandring - Plateau de Cavillore, Gourdon
Onsdag 06 Oktober 2021  10:30 - 15:00
Antal anmälningar: 0
Kapacitet: 10


vandring 10 mars.jpg

Följ med Margit och Bengt Davidsson på en medelsvår vandring, från Gourdon och upp till platån på Cavillore. Vi går en runda som passerar både den västra och östra toppen som båda bjuder spännande utsikt i alla riktningar. På vägen upp passerar vi även det fina lilla kapellet Saint Vincent.

Beskrivning

Samling kl 10.30 i Gourdon på parkeringen till höger vid rondellen mittemot Auberge de Gourdon.

Vandringen har en stigning på drygt 300 meter och är 6 km lång. Svårigheten är att hela stigningen tas i en rejäl stigning, både upp och ner är det dessutom en hel del rullande stenar. De branta partierna belönas med ganska rejäla sträckor som är plana. Vandringskängor och stavar rekommenderas. Hundar är inte välkomna på denna vandring.

Ta med ryggsäck med vatten, pick-nick och extra kläder, även mössa och handskar då vädret kan växla snabbt. Oberoende antal kommer vi att vandra men vid regn ställer vi in.

Frågor besvaras av Margit Davidsson på telefon 06 02 26 78 79 eller +46 7 08 45 65 16, eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Observera att du som önskar delta i klubbens vandringsaktiviteter i bergen måste ha en licens med försäkring hos Fédération française de la randonnée pédestre (FFRP), för att du liksom klubben och din vandringsledare ska ha en fullgod försäkringstäckning. Vill du prova på att vandra med oss, går det bra att vara med vid ett tillfälle utan att teckna licens. Du måste då fylla i ett intyg, där du försäkrar att ditt hälsotillstånd inte utgör hinder för att vandra. Intyget lämnas till vandringsledaren, och kan printas ut via denna länk.

Mer information om vandringslicens med försäkring, som kan tecknas direkt via klubben, finns på hemsidan under Skräddarsy din försäkring/Vandrings- och friluftslicens.

Pris 5 € för medlemmar och 10 € för icke medlemmar.

Sista dag för avbokning är måndag 8 mars.

- Om du vid avbokning väljer att ”spara gjorda betalningar på ditt medlemskonto” utgår ingen administrationsavgift och du får beloppet innestående på ditt medlemskonto för betalning av framtida aktiviteter.
- Under Mina Sidor – Mina betalningar kan du se ditt aktuella saldo för medlemskontot.
- Kontakta gärna kansliet om du istället vill ha återbetalning. Obs att det då tillkommer en avgift på 3 €.

Plats

 
Auberge de Gourdon
Auberge de Gourdon,  
Gourdon, 06

 Spara till din kalender

  Ladda ner som iCal-fil

Registrering

Anmälan stänger 2021-10-04

Du måste logga in för att bekräfta ditt deltagande.